Wat doen bij ons?

Bier natuurlijk!

Wordt ondergedompeld samen met vrienden in de wondere wereld van het bier brouwen: tijdens een brouwerijbezoek, degustatie-avond of een brouwsessie. Het Valduc-Thor brouwteam deelt graag deze ervaring met U.

Brouwerijbezoek


Je altijd afgevraagd hoe bier nu gebrouwen wordt? Kom onze brouwerij bezoeken tijdens het openingsweekend en krijg een gratis rondleiding van de brouwer die je alle geheimen van het brouwproces uit de doeken doet.

Wanneer: Alle dagen mogelijk op afspraak
Prijs: 10 euro per persoon (inbegrepen: bezoek met uitleg van brouwmeester, degustatie en Valduc bierglas om mee te nemen)
Minimum 8 personen

Bedankt om de inschrijving via onderstaande link uit te voeren.

Réserver

 

Onze degustatie-avonden

 


 

Maak een afspraak voor een bezoek aan de brouwerij met de brouwmeester. Het zal een ontdekking van de bierwereld zijn en de kans om verschillende soorten bier van onze productie en/of die van onze vrienden te proeven. Mogelijk met foodpairing (kaas, chocolade, biertapas) en slaapgelegenheid op aanvraag. Vanaf 15 euro / persoon (groep van minimaal 10 personen).

 

Proef de ervaring!

 

Uw bier op maat


U wilt met uw eigen bier starten, maar u beschikt niet over de financiële middelen om een productielijn te kopen? We hebben speciaal onze faciliteiten bestudeerd en ontwikkeld om verschillende coöperanten de mogelijkheid te geven om hun eigen bier te ontwikkelen en te laten brouwen bij ons, met hun merk en hun labels natuurlijk.

De bottellijn is geoptimaliseerd voor zowel de hergisting in flessen als voor gesatureerde bieren. De productiecapaciteit van het wort is 2 à 3 X 20 hl per dag. Met betrekking tot de vergisting, zitten 6 cylondroconische tanks majestueus in het centrum van onze brouwerij voor een totaal volume van 200 hl. We hebben onze eigen afvullijn waarmee u al de productie kunt centraliseren en zo de kosten verlagen; voor een offerte of om informatie in te winnen, aarzel niet en neem contact met ons op.

Bier op Maat

Huur van de zaal/ uw evenementen


Onze degustatiezaal kan 50 personen ontvangen. Het is dus met een groot plezier dat we u verwelkomen voor uw evenementen. Of het nu gaat om privé-evenementen of integendeel voor proeverijen of ander plezier van het gehemelte, we kunnen samen uw eigen project plannen …

Meer informatie

Brouwopleiding/Team Building

Creëer u eigen bier met uw team. Een origineel teambuilding en bovendien productief. In alle betekenissen van het woord.

 

Light : 1 dag

Tijdens een dag, zult u kunnen bekend raken met de basisprincipes van het brouwen en de grondstoffen begrijpen. We zullen samen een brouwsel van 100 liter maken en u kunt een paar weken later het bier op fles komen ophalen. 1 of 2 meesterbrouwers zullen je natuurlijk de hele dag begeleiden.
Timing: 9h-18h of meer voor de liefhebbers …

Groep: tussen 6 en 10 personen

Prijs: 90 EUR / persoon (inclusief broodjes en drank)

Vraag meer informatie

Full : Weekend

Tijdens een weekend kunt u zich totaal onderdompelen in onze brouwerijbeleving. Zaterdagochtend zal gewijd zijn aan de meer theoretische aspecten van het brouwen. Dan komt de ontwikkeling van uw recept na het selecteren van de ingrediënten. Na een proeverij, kunt u een brouwsel maken van 80-100 liter en de gisting op de fermentatietank starten. Zondag wordt besteed aan het bottelen (van een andere cuvée).
Een paar weken later, kunt u uw 250 flessen (ongeveer) ophalen die dan hergist op fles zullen zijn en u zal fier kunnen zijn op uw teamwork…
GROEP: 10 mensen
PRIJS: 200 euro / mens voor het weekend. Zaterdagmiddag en zondagmiddag inclusief. Accommodatie en maaltijden van zaterdagavond in supplement, verschillende formules op aanvraag.

Reserveer nu

Denk ook aan de formule: Trouwcuvée, Scouts of benefiet bier of voor andere familiale en feestelijke aangelegenheden.

Kom meer te weten

 

Brasserie Valduc-Thor


Rue du Ponceau 38
1360 Thorembais-Saint-Trond (Perwez)
Belgique
tel  : +32 483 01 08 99 (FR)
tel : +32 474 35 47 15 (NL)

Beer shop

donderdag
12 h 00 min - 19 h 00 min

Visite de la Brasserie sur rendez-vous

maandag
9 h 00 min - 21 h 00 min
woensdag
9 h 00 min - 21 h 00 min
zaterdag
9 h 00 min - 21 h 00 min