Onze Bieren

Valduc Rio

een Amberkleurig bier van 8% vol


Brouwproces :
Valduc werd voor de eerste keer gebrouwen in mei 2014. Uit verscheidene hopvariëteiten werden er 4 gekozen voor hun specifieke aromatische eigenschappen. Geen enkele artificiële aroma’s of kruiden werden toegevoegd aan onze brouwsels. Vanuit Belgische traditie wordt Valduc hergist op fles wat zorgt voor een fijne saturatie, een licht bezinksel in de fles is dan ook normaal. Een Belgische gist werd geselecteerd om de aroma’s uit het wort te laten vrijkomen tijdens de fermentatie.

Degustatie :
Amberkleurig artisanaal bier zonder additieven. De kandijsuiker zorgt voor een rond mondgevoel en de hop voor fruitige citrustoetsen. Gebrouwen met “savoir-faire”, degusteren met “savoir-vivre”, bij 8 °C, geschikt tijdens elk seizoen.

Bestel nu         Waar Valduc vinden

La Petite sœur du Valduc

een Witbier van 5,6 % vol


Een van nature troebel, verfrissend maar atypisch witbier met een witte schuimkraag. Atypisch omdat de aroma’s van de hop en gist komen en niet van koriander of curaçao (gedroogde sinaasschillen) zoals in de meeste Belgische witbieren. Het bier heeft een zachte tarwesmaak en aangename nasmaak. Goede doordrinkbaarheid en dus een ideale dorstlesser in het zonnetje.

Proef nu

La Fée Steve

een blond bier van 6,3 % vol


Feestelijk Blond bier, altijd en overal, geboren uit een mengeling van granen, hop en een vleugje magische passie.

Een fijne balans tussen zoetheid, bitterheid en fijne bubbels op de tong die zowel de smaak van mannen als vrouwen zal bekoren. Kortom, een Blonde verwennerij in de mond gesigneerd door onze mysterieuze fee.

Bestel nu         

La Fée Verte

Een ISA van 4,7% vol


Isa, haar naam staat voor “India Session Ale”, een licht en fascinerend bier. Deze groene fee beheerst het gebruik van hop met veel behendigheid.

Exotisch fruit en passievrucht worden gevolgd door florale aroma’s en een frisse zachte bitterheid. De troebel dankt het bier aan zijn specifieke gist en havervlokken. Met andere woorden een lichte verfrissing met intense hop aroma’s.

Bestel nu         

Valduc Thor

Bruin straf bier van 9,5% vol


Degustatie :
De basis van geturfde- en chocolade mout, geeft dit bier haar zacht bruine uiterlijk. Aroma’s van hout en chocolade gebalanceerd door een lichte zurig- en bitterheid worden gevolgd door subtiele noties van gecarameliseerde Bourbon.

Bestel nu         

Brouwerij Valduc-Thor


Rue du Ponceau 38
1360 Thorembais-Saint-Trond (Perwez)
België
tel  : +32 483 01 08 99 (FR)
tel : +32 474 35 47 15 (NL)

Beer shop

donderdag
12 h 00 min - 19 h 00 min

Visite de la Brasserie sur rendez-vous

maandag
9 h 00 min - 21 h 00 min
woensdag
9 h 00 min - 21 h 00 min
zaterdag
9 h 00 min - 21 h 00 min